HALSTERMAKKE ALPACA'S TE KOOP

Alpaca's zijn lieve zachte gezelschapsdieren, die volgens hun wol in twee soorten worden onderverdeeld : de Huacaya ( zien er pluizig uit omdat hun wol rechtdoor groeit ) en de Suri (zien er dreadlock-achtig uit omdat hun wol parallel aan hun lichaam groeit, de vacht heeft een zijde-achtige glans) Ze passen zich bijzonder goed aan aan alle weersomstandigheden omdat ze oorspronkelijk uit het Andesgebergte komen (Peru, Bolivië en Chili). Ze zijn niet alleen zacht van wol, maar ook zacht van karakter en zacht in de omgang...


Wil jij ook zo een snoezelige vriendelijke alpaca bij jou thuis ? Kom er bij Eco Snooze eentje kiezen : al onze dieren worden van bij de geboorte tam gemaakt en zijn voor de rest van hun leven super gezellige halstermakke compagnons... Het tam maken gebeurt therapeutisch gewijs door jongeren en kinderen met autisme :) Een zalige combinatie !

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • LILY-ROSE
  Lily-Rose is een bijzonder goeie moeder-alpaca : ze draagt heel veel zorg voor de kleintjes,  is één van de oermoeders van Eco Snooze en bijgevolg niet halstermak ..
 • alpacahalster
  Een perfect passende alpacahalster is belangrijk voor de veiligheid en het comfort van je dier., deze halster kan worden aangepast zodat ie netjes op het neusbot blijft zitten. Bestaat in 2 maten : SMALL voor jonge dieren en volwassen dieren met een klein hoofd ; MEDIUM voor volwassen dieren ..
  Excl. BTW: 35,00€ 35,00€
 • Odette
  Odette is een donkergrijze jonge merrie, geboren op 28/08/2016, wit gezichtje,  dochter van Roberto & Sophia,  halstermak dus leuk om mee te nemen op wandel ..
 • ROBERTO
  Klassificatie : Australische medium grijze hengst, geboren op 10 april 2009 Zoon van Ambersun Cuba en Compass Rose Bud . Zeer vriendelijke dekhengst, hoge kwaliteitswol, halstermak ..
 • SOPHIA
  Klassificatie : Zeer elegante merrie, licht beige, geboren op 19 november 2007 Mama van Shiva & Fleur, & van Nelson ; niet halstermak ..