BADGOED

EcoSnooze wil uw tijd in de badkamer alsmaar aangenamer maken. Met de mooiste en zachtste eco producten. We bieden u een mooie collectie badgoed bestaand uit washandjes, gastendoekjes, handdoeken, douchelakens, badlakens en badmatten. In 4 rustige kleuren: Warm taupe, Light Sand, Dark grey en Pure White.

De washandjes en handdoeken zijn gemaakt van zacht en dik katoen van maar liefst 600 gram per m2. Dorstig en een weldaad voor uw huid.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • badjas jersey indigo blue
  Klassificatie : ECO BADJASSEN Comfortabele, lichte en soepele dames of heren badjas van 100% biologisch en Fairtrade jersey katoen. Net als uw favoriete t-shirt. In gemelangeerd Indigo blauw. Heerlijk voor iedere (zomer)dag.  We hebben de badjas bedacht voor dames, maar snappen dat man..
  Excl. BTW: 59,95€ 59,95€
 • douchelakens light sand
  Lekkere, zachte douchelakens in light sand. Dat is lekker afdrogen met deze riante, zachte en dorstige douchelakens. Ze zijn mooi van buiten en van binnen: de douchelakens zijn 100% biologisch en fairtrade. Made in India.  Ze zijn er per set van 2 in de maat 70 x 140 cm. Met border en ophang..
  Excl. BTW: 52,95€ 52,95€
 • douchelakens taupe
  Lekkere, zachte douchelakens in taupe. Dat is lekker afdrogen met deze riante, zachte en dorstige douchelakens. Ze zijn mooi van buiten en van binnen: de douchelakens zijn 100% biologisch en fairtrade. Made in India.    Ze zijn er per set van 2 in de maat 70 x 140 cm. Met border en oph..
  Excl. BTW: 52,95€ 52,95€
 • gastendoekjes light sand - 4 st
  Klassificatie : ECO GASTENDOEKJES Mooie set van 4 lekker zachte gastendoekjes. Altijd makkelijk, deze zachte gastendoekjes in de kleur light sand.  Mooi van buiten en van binnen: de gastendoekjes zijn 100% biologisch en fairtrade. Made in India. Ze zijn er in setjes van 4 in de maat is..
  Excl. BTW: 22,95€ 22,95€
 • gastendoekjes taupe 4st
  Klassificatie : ECO GASTENDOEKJES Mooie set van 4 lekker zachte gastendoekjes. Altijd makkelijk, deze zachte gastendoekjes in de kleur taupe.  Mooi van buiten en van binnen: de gastendoekjes zijn 100% biologisch en fairtrade. Made in India. Ze zijn er in setjes van 4 in de maat is 30 x..
  Excl. BTW: 22,95€ 22,95€
 • handdoeken light sand 2-4 st
  Klassificatie : ECO HANDDOEKEN De lekkere dikke en zachte handdoeken van Yumeko. Deze dikke handdoeken in zonnig light sand maken uw badkamer vrolijk en licht. En ze zijn een genot om u mee af te drogen.  Ze zijn mooi van buiten en van binnen: de handdoeken zijn 100% biologisch en fair..
  Excl. BTW: 29,95€ 29,95€