WANDELINGEN / WORKSHOPS / TEAMBUILDING

Wandelingen & Workshops 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Avontuurlijke Wandelingen met de Eco Snooze Alpaca’s
  Zin om es op stap te gaan met de allerliefste snoezigste dieren op aarde ? Boek een alpacawandeling! Alpaca’s zijn zeer hooggevoelig en hebben allereerst jouw vertrouwen nodig om met je mee te gaan … Eens je hun vertrouwen hebt, kan je een zàlige wandeling maken, waar zowel jij als de alpaca enor..
 • Eco Snooze arrangementen / Teambuilding
  Bezoek ECOSNOOZE / alpaca – farm / TEAMBUILDING / Verjaardagsfeestje / Familiereunie   BASISPAKKET : kennismaking met de alpaca’s, rondleiding doorheen de natuur met extra-uitleg over de teelt van oesterzwammen en shiitakes, waterzuivering, a..
 • Hearts Connected
  Wekelijks verbindingsmoment voor ouders en kinderen, vanaf zaterdag 6 mei, v 11u tot 12u, bij Eco Snooze, ism Niya, voor alle info praktijkniya@hotmail.com en in de zomer ook op woensdagavond voor volwassenen, vanaf woensdag 5 juli, v 19u tot 20u ..
 • Muziek in het bos
  Workshop "Muziek in het bos" voor ouders en kids op jouw aanvraag !, bij Eco Snooze ; met Bert Evens Info@ecosnooze.be ..
 • Wellness in the Wood
      Zin in een paar uren helemaal voor Je Zelf ? Wij bieden jou SAUNA in het bos, een PLONS in de vijver, INFRAROOD indien gewenst, en vooral een ZALIGE MASSAGE naar keuze ! Daarnaast nemen we tijd voor SAM, YOGA, MEDITATIE, STILTE in de natuur... Je keert gegarandeerd helemaal he..
 • Workshop "Family in the Wood"
  Op woensdag 12 juli 2017 zijn jullie van harte welkom om samen met ons het bos te ontdekken en al haar verborgen geneeskracht te leren kennen... Dit is een workshop voor gezinnen : leg even alle smartphones & ipads opzij en kom met ons mee spelen ! Gegarandeerd stralend gezond terug na..