WANDELINGEN / WORKSHOPS / TEAMBUILDING

Wandelingen & Workshops 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Avontuurlijk Parcours met de Alpaca's, op jouw moment !
  Zin om es op avontuur te gaan met de Eco Snooze alpaca's ? Zij zijn er in elk geval DOL op ! Een ganse namiddag ravotten met deze schatten van dieren ! Van harte welkom, ideaal vanaf 8 jaar ; ouders ook welkom ! Inschrijven kan via info@ecosnooze.be  ..
 • Avontuurlijke Wandelingen met de Eco Snooze Alpaca’s
  Zin om es op stap te gaan met de allerliefste snoezigste dieren op aarde ? Boek een alpacawandeling! Alpaca’s zijn zeer hooggevoelig en hebben allereerst jouw vertrouwen nodig om met je mee te gaan … Eens je hun vertrouwen hebt, kan je een zàlige wandeling maken, waar zowel jij als de alpaca enor..
 • Eco Snooze arrangementen / Teambuilding
  Bezoek ECOSNOOZE / alpaca – farm   BASISPAKKET : kennismaking met de alpaca’s, rondleiding doorheen het natuurgebied met extra-uitleg over de teelt van oesterzwammen en shiitakes, waterzuivering, afgewerkte alpacawol & alpacawollen produc..
 • Hearts Connected
  Wekelijks verbindingsmoment voor ouders en kinderen, vanaf zaterdag 6 mei, v 11u tot 12u, bij Eco Snooze, ism Niya, voor alle info praktijkniya@hotmail.com en in de zomer ook op woensdagavond voor volwassenen, vanaf woensdag 5 juli, v 19u tot 20u ..
 • Muziek in het bos
  Workshop "Muziek in het bos" voor ouders en kids op jouw aanvraag !, bij Eco Snooze ; met Bert Evens Info@ecosnooze.be ..
 • Wellness in the Wood
      Zin in een paar uren helemaal voor Je Zelf ? Wij bieden jou SAUNA in het bos, een PLONS in de vijver, INFRAROOD indien gewenst, en vooral een ZALIGE MASSAGE naar keuze ! Daarnaast nemen we tijd voor SAM, YOGA, MEDITATIE, STILTE in de natuur... Je keert gegarandeerd helemaal he..