Avontuurlijke Wandelingen met de Eco Snooze Alpaca’s

Avontuurlijke Wandelingen met de Eco Snooze Alpaca’s

Merk: EcoSnooze
Model: AWM1
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Omschrijving

Zin om es op stap te gaan met de allerliefste snoezigste dieren op aarde ? Boek een alpacawandeling!

Alpaca’s zijn zeer hooggevoelig en hebben allereerst jouw vertrouwen nodig om met je mee te gaan … Eens je hun vertrouwen hebt, kan je een zàlige wandeling maken, waar zowel jij als de alpaca enorm van geniet ! Zij houden er namelijk van nieuwe dingen te ontdekken, zijn zeer nieuwsgierig en willen dus ook absoluut weten wie jij bent J We kunnen deze wandeling OP MAAT VAN IEDEREEN aanpassen, dus zowel super sportieve als minder mobiele mensen zijn hier van harte welkom !

We wandelen doorheen het 12ha grote natuurgebied en ontdekken onderweg de prachtige fauna en flora van de Vlaamse Ardennen ; en dit in het leuke gezelschap van de Eco Snooze alpaca’s, boek NU jouw wandeling !

Wij aanvaarden groepen vanaf 8 personen à de prijs van 7€/persoon voor een wandeling op maat tussen 1/2u & 1u ; reken erop dat je dan minstens 1u1/2 à 2u bij ons bent. Het is van groot belang dat je ofwel REGENLAARZEN ofwel GOEIE WANDELBOTTINES aantrekt, het parcours kan er soms nogal modderig bij liggen ( brongebied ! ). Wij spreken altijd af om te parkeren op het RIEDEPLEIN TE MICHELBEKE/BRAKEL, daar wordt men te voet opgehaald ( het is een vijftal minuutjes stappen tot bij ons ).

Voor kleinere groepen verhoogt het tarief : 6 personen = 8€/pers ; 4 personen = 12€/persoon, 2 personen = 18€/pers

 

Reserveren kan via info@ecosnooze.be   0476/806021

Bel of mail ons voor een ALPACAWANDELING of NATUURWANDELING MET GIDS ( of beide gecombineerd ) :

Om onze gids te boeken kan u op deze link terecht : http://bogaertyves.weebly.com

 

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed