Winkelmandje

Gratis afhaling bij ons in Brakel


Uw winkelwagen is leeg.

Start met shoppen!

Mensen kochten vaak:

You are all set!

Subtotaal €0

Mijn strijd - Hayke Petrus - Kom Op Tegen Kanker

Nov. 23, 2022 Mieke Poppe

Mijn strijd - Hayke Petrus - Kom Op Tegen Kanker

Mijn verhaal en strijd tegen deze ziekte start al in april 2015 waar het verdict valt, een kwaadaardig melanoom in de linkerbovenarm. Toen, op 26-jarige leeftijd spreken de dokters van een hoog-risico melanoom, uitzonderlijk volgens de dokter. Daarna volgde driemaandelijkse controles en onderzoeken.

April 2019, uitzaaiing naar de klieren in de linker oksel. Er volgde een operatie om dit te verwijderen en 1 jaar immuuntherapie. Eind 2019 voel ik me eindelijk beter, tijd om te sporten en mijn professionele ambities verder te ontplooien!

13 juli 2020: 2 dagen na onze trouw, opnieuw uitzaaiingen in de linker oksel. Nieuwe operatie (volledige klierontruiming) gevolgd door revalidatie en bestralingen. Ik sta er positief tegenover en ben ervan overtuigd dat ik er dit keer vanaf zou zijn.

Februari 2021: Het is niet weg, zwaardere immuuntherapie. Gelukkig blijven de verwachte zware bijwerkingen uit maar de innerlijke stress neemt toe.

Juni 2021: De uitzaaiing is in grote mate afgenomen en de activiteit ligt lager. Ik plan voor het eerst een gesprek in met de psychologe. Ik ween. Ik ween beter bij vreemden of als ik alleen ben. Hun oprechte vragen en innemende blikken zijn sterker dan het koppige stemmetje in mijn hoofd.

Mei 2022: Tumoren in botten en lever, ook de tumor in de oksel is toegenomen, opstart chemo. Er is 11% slaagkans dus het is vasthouden aan een strohalmpje. Op dit moment geloof ik niet meer dat een positieve ingesteldheid kan helpen voor de genezing, dan was ik al 10x genezen in plaats van 10x teleurgesteld geweest te zijn.

Juni 2022: CT scan toont geen verrassingen, tumoren zijn gegroeid maar desondanks blijven de leverwaarden goed. MRI van de hersenen is ook goed.

25 juli 2022: Geen goed nieuws, uitzaaiingen zijn verder uitgebreid. Vooral in de botten, veel meer en groter. De evolutie is alarmerend en we spreken op dit moment niet meer van genezen, enkel afremmen in het beste geval.

September 2022: Uitslag scan opnieuw niet goed, verdere uitzaaiingen naar lever en oksel. Het gaat nu vooral over het controleren van de pijn zodat dit houdbaar blijft.

31 oktober 2022: Pijn in heup, lies, bovenbeen en knie zijn niet meer te houden. Ik ga naar het ziekenhuis waar ze de dosis morfine op punt stellen.

03 november 2022: PET scan; het resultaat is verschrikkelijk. Mijn lever begeeft het in snel tempo, de prof geeft me niet veel tijd meer. Ik ben uitbehandeld.

Verdriet, teleurstelling, onmacht. Dat zijn de gevoelens die momenteel overheersen. Velen zeggen dat het een klotewereld is, maar dat is het niet anders zou ik hier niet nog enorm graag, enorm lang willen blijven.

Mijn doel is om dus zoveel mogelijk te kunnen inzamelen voor Kom Op Tegen Kanker zodat er snel meer onderzoek kan gebeuren naar methoden om de genezingskansen te gaan verhogen bij deze verschrikkelijke ziekte!

Liefs Hayke.

 

Op 19 november 2022 heeft Hayke de jarenlange en uiterst moedige strijd tegen deze vreselijke ziekte verloren. Wij wensen familie en vrienden heel veel moed en sterkte toe en hopen een mooie opbrengst te kunnen schenken aan de actie die zij op poten heeft gezet. 

Yoga workshops met Nathan Gray

Yoga workshops met Nathan Gray

Verwen jezelf met een yogaworkshop om 2024 vol energie te starten! 

Foto's opendeurdagen 2023

Wens je graag de foto's eens te bekijken die genomen zijn tijdens onze opendeurdagen? Dit kan via onderstaande links;  https://wetransfer.com/downloads/5813334d7c255bc532fdff88535b970d20230926071754/f0717d1c9c0c6e4e2f650fd59a8caabc20230926071808/bfd53c...

DANK JULLIE WEL !!

DANK JULLIE WEL !!

Beurzen Ecosnooze najaar 2023

Beurzen Ecosnooze najaar 2023